Het merk Muud  is een Deens merk

dat zich richt op het ontwerpen van luxueuze, handgemaakte, leren accessoires. De tijdloze producten zijn een weerspiegeling van de Scandinavische mindset. Deze invloed zie je ook terug in de stijl en functionaliteit van de producten.

Ontdek HIER meer over de afkomst van dit prachtige leer


                                                                                                   Het Japanse merk Cohana 

 biedt producten waarbij kwaliteit, functionaliteit en design hoog in het vaandel staan. Alle producten worden in samenwerking met de beste bedrijven in het land op ambachtelijke wijze geproduceerd van zoveel mogelijk duurzame materialen en grondstoffen.

  • De inspiratie voor de SAKURA collectie is de bekende roze kersenbloesem (sakura) die in de lente in bloei staat in Japan. De collectie in stijlvolle roze tinten heeft een frisse uitstraling en staat bol van zorgvuldige details, zo als we gewend zijn van ons merk Cohana.


 Het Japanse merk Seeknit

Maakt Bamboebreinaalden , ze zijn gemaakt met vakmanschap en waarderen de soepelheid en gladheid van bamboe met vele jaren technologie die sinds de oprichting is gekweekt. Ze bieden eveneens producten waarbij kwaliteit en duurzaamheid in het vaandel staan